Bicerin

Hvad er en bicerin?

Bicerin er en lækker kaffedrik med kakao og flødeskum i tre lag: kakao nederst, espresso i midten og flødeskum på toppen. Drikken stammer fra Torino og er karakteristisk for sine tre lag, der ikke skal blandes sammen, hvilket giver en sød, bitter og cremet smagsoplevelse på én gang.

Bicerin er perfekt til kolde vintermåneder og et godt alternativ til dig, der synes varm kakao kan blive for sødt. I bicerin giver espressoen et bittert modspil til den søde kakao, og fløden giver en cremet fyldighed. Kakaoen kan laves på mørk chokolade eller på pulverkakao med sukker. Hæld forsigtigt espressoen oven i kakaoen uden at de to drikke blandes for meget og top med letpisket flødeskum.

Alt om Kaffe

Alt om Kaffe

Altomkaffe er din ultimative guide til kaffeverdenen – med alt, der hører til. Vi finder, researcher og skriver om de bedste kaffeprodukter på markedet, så du kan få overblik over de mange fantastiske muligheder, der findes til hjemmebaristaen. Gå på opdagelse i vores artikler om espressomaskiner, læs vores guide til den bedste kaffebønne eller bliv klogere på de mange kaffedrikke, der findes – og hvordan du selv kan lave dem. Vi bestræber os på at levere objektiv information af høj kvalitet og underbygger altid vores viden med flere kilder – alt sammen i et levende sprog. Det behøver ikke være kedeligt at blive klogere.